Общи условия:

Регистрацията в WWW.BRADVA.NET НЕ Е задължителна при закупуване на стоки.

Може да пазарувате като "РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ" или "ПЛАЩАНЕ КАТО ГОСТ"

Когато направите регистрация в WWW.BRADVA.NET тя ви дава правото да следите статуса на вашата поръчка, да получавате уведомителни писма за промоции и т.н.. Регистрирането е напълно безплатно. При попълване на електронната форма за регистрация, клиентът е длъжен да предостави пълни и верни данни: Име, телефон, e-mail и адрес за доставка.

Може да Ви информираме по e-mail за наши промоции, разпродажби и друга интересна информация периодично.

 

WWW.BRADVA.NET съхранява вашите лични данни само и единствено за нуждите на нормалното функциониране на магазина и гарантира неразпространението им пред трети лица, без вашето знание и разрешение.

Под снимката и описанието на всеки продукт стои бутон "Купи". Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска кошница”. Съдържанието на кошницата се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките, като преди това може да го редактирате. Ако имате някакви предпочитания за времето и начина на доставката, запишете ги в полето "Добавете коментар към поръчката". Също така в това поле можете да посочите и данни на юридическо или физическо лице, ако желаете да ви бъде издадена фактура за покупката.

 

Условия за плащане:

Заплащането на стоката става по следните начини:

- с наложен платеж, при получаване на стоката от куриера

- чрез E-Pay

- директни разплащания с кредитни или дебитни карти, през сайта на БОРИКА

- чрез превод по сметка след изпратена проформа фактура от наша страна

 

Условия за доставка:

Всички доставки се изпълняват чрез куриерска фирма Еконт (в офис до поискване или до вратата на клиент). Цената на доставката е 7 (седем) лева за територията на цялата страна, независимо от обема и стойността на пратката. Поръчки, изпратени до 14:00 часа се изпращат чрез куриер на същия ден до посочен от Вас адрес.

!!! Поръчки за оградни системи POLARGOS са с различен срок за доставка - 10 работни дни. Цената за доставка остава непроменена!

При получаването на Вашата поръчка, ще получите и-мейл, който потвърждава, че поръчката Ви е обработена. Поръчки, изпратени след 14:00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. 

Доставка на стоки за София: от 1 до 3 работни дни.

Доставка на стоки за всички населени места в България: от 3 до 5 работни дни.

При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

ВАЖНО: Ако желаете да бъдете известени чрез SMS, когато пратката Ви пристигне в офис или бъде пренасочена поради липсва на човек на личен адрес, молим да го заявите допълнително като коментар към поръчката си.

Ако не получите и-мейл за потвърждение на поръчката Ви, молим при първа възможност да се свържете с нас, тъй като причината би могла да бъде технически проблем.

 

Как да получа данъчна фактура? 

Ако желаете да ви бъде издадена данъчна фактура за покупката на юридическо лице, моля да ни изпратете Вашите данни на e-mail: info@bradva.net или в полето "Добавете коментар към поръчката" - на стъпка 4 от пазаруването.

Всички обявени цени в WWW.BRADVA.NET са с включено ДДС, в български левове (BGN).

 

Условия за връщане на стоки:

Рекламация, замяна или връщане на продукт

При рекламация, смяна или връщане на закупена от вас стока, трябва да изразите писмено Вашето желание най-късно в 14 дневен срок от дата на доставка, като ние ще поемем разноските по връщането или замяната, като Вашите пари ще бъдат възстановени напълно.

Моля пазете и представете касовата бележка и/или товарителницата на получената от вас пратка!

Ако получения от Вас продукт е това, което сте поръчали но не е това, което сте очаквали, Вие можете да го смените или дори върнете. В този случай разноските по връщането се поемат от клиента.


FISKARS Международна ограничена гаранция за производствени дефекти:

Тази гаранция е валидна само на територията на Европейския съюз, Швейцария, Норвегия, Австралия, Нова Зеландия, Русия, Украйна, Турция, Казахстан и Израел.

Прилагат се следните условия на гаранцията:

Гаранцията е валидна само след уеб регистрация  (www.fiskars.eu/warranty) на продукта в рамките на 30 (тридесет) дни след покупката. Тази клауза се прилага само за  4-то поколение X-серията брадви Fiskars.


Гаранция не се прилага, когато продуктите се използват за други цели, освен, когато те първоначално са предназначени за това и когато продуктите се използват за индустриални / професионални цели или се отдават под наем.


Гаранцията не покрива продукти, които са били подложени на ремонт или опити за ремонт, които не са разрешени от Fiskars.

 
Гаранция изключва повреда в резултат на:
  
·         Небрежност или модификация на продукта
·         Злополука
·         Загуба на продукт 
·         Липса на уведомление на търговец на дребно / Fiskars в разумен срок от настъпването на повредата.
·         Повреди, причинени на продукта в резултат от употреба, която не е предназначени за продукта или злоупотреба с продукта;
·         След употреба причинила нормално износване; 
·         Екстремни температури; топлина, пламък, постоянна топлина над +40 градуса по Целзий или под -30 градуса по Целзий 
·         Неспазването на подходящи грижи, като например почистване на продукта след употреба и съхранение  далеч от преки атмосферни условия и пряка слънчева светлина 
·         Употребата на неподходящи методи за почистване или вещества като киселини или разтворители
·         Дефекти, причинени от климатични условия като ръждясване или промяна в цвета.
·         Гаранцията не важи в особено агресивни и корозионни климатични условия, като например морски или промишлени райони, постоянен контакт с вода, химикали, сода, цимент или прах.
 
Ако откриете дефект с изработката или материалите на вашите Fiskars инструменти, трябва да представите продукта и гаранционен иск до магазина, откъдето сте закупили продукта. Гаранционните претенции трябва да бъдат изпратени в писмен вид в срок от 30 (тридесет) дни от датата, на дефекта  или от откриването му. Молбата трябва да включва име на собственика , адрес и телефонен номер, доказателство и дата на покупката, същността на дефекта, както и датата, когато той е открит за първи път. Продуктът може да бъде върнат по пощата до магазина, от който е купен.
Одобряване на връщането е по усмотрение на Fiskars. Ако бъде одобрен, продуктът ще бъде поправен или заменен с подобен продукт на Fiskars. В случай на прекратени модели, дефектните такива ще бъде заменен с най-близък модел от текуща серия.
Fiskars не носи отговорност за случайни, косвени, специални или последващи щети, включително без ограничения, щети или загуба от използване на всяко оборудване, загуби от продажби или печалби, забавяне или неизпълнение на това задължение на Гаранцията. 
Тази гаранция, предоставена от производителя е в допълнение към продукта  и не оказва влияние върху гаранции, предоставени от дистрибутора нито ограничават или заменят на всички законни гаранции които  клиентът има съгласно националното законодателство.
 Замяната или ремонт на продукта не трябва да удължава срокът на първоначалната гаранцията.

 

Fiskars Garden Oy Ab

Hämeentie 135 A, PL 130

00561 Helsinki

 

Изключителен представител за България:

Росима ЕООД

София 1151, ул. Висо 60

Тел. 02 9717188

www.fiskars.bg

 

Офис и адрес за кореспонденция:

РОСИМА ЕООД

гр. София 1151

ул. Висо 60

тел.: (02) 971 71 88

факс: (02) 971 01 82

GSM: 0885104419

e-mail: info@bradva.net

SKYPE: bradva.net

 

   Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

 

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви:
 
Наименование: Росима ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 101651506
Седалище и адрес на управление: Благоевград, ул. Коста Босилков 3А
Адрес за кореспонденция: София, в.з Врана - Лозен; ул. Висо 60
Телефон: +359 2 971 01 82  
E-mail: info@bradva.net
Уебсайт: www.bradva.net
 
Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни
 
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Интернет страница: www.cpdp.bg
 
Росима ЕООД (Наричано по-долу за краткост „Администратор“ или „Дружеството“) осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Настоящата информация има цел да ви информира за всички аспекти на обработката личните ви данни от Дружеството и правата, които имате във връзка с тази обработка.

Основание за събиране, обработване и съхраняване на вашите лични данни
 
Чл. 1.Администраторът събира и обработва Вашите лични данни във връзка с използването на електронния магазин www.bradva.net и сключване на договори с дружеството на основание чл. 6, ал. 1, Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR), и по-конкретно въз основа на следното основание:
 • Изрично получено съгласие от Вас като клиент;
 • Изпълнение на задълженията на Администратора по договор с Вас;
 • Спазване на законово задължение, което се прилага спрямо Администратора;
 • За целите на легитимните интереси на Администратора или на трета страна;
 
Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на вашите лични данни
 
Чл. 2. (1)Ние събираме и обработваме личните данни, които Вие ни предоставяте във връзка с използването на електронния магазин и сключване на договор с дружеството, включително за следните цели:
 • създаване на профил и предоставяне на пълна функционалност при използването на онлайн магазина;
 • сключване и изпълнение на договор от разстояние;
 • индивидуализация на страна по договора;
 • счетоводни цели;
 • статистически цели;
 • защита на информационната сигурност;
 • обезпечаване на изпълнението на договора за предоставяне на съответната услуга.
 • изпращане на информационен бюлетин при изразено от Вас желание;
(2) Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни:
 • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
 • ограничение на целите на обработване;
 • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
 • точност и актуалност на данните;
 • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
 • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.
(3) При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси:
 • изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.
 
Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява нашето дружество
 
Чл. 3. (1) Дружеството извършва следните операции с предоставените от Вас лични данни за следните цели:
 • Регистрация на потребител в електронния магазин и изпълнение на договор за покупко-продажба от разстояние – целта на тази операция е създаване на профил за използване на електронния магазин за закупуване на стоки и предоставяне на данни за контакт за извършване на доставка на закупени стоки. Регистрацията и създаването на профил за използване на онлайн магазина не е задължителна стъпка от предоставянето на услугата и тя е достъпна в значителна степен и без създаването на профил.