Условия за доставка:

  • Всички доставки се изпълняват чрез куриерска фирма Еконт (в офис до поискване или до вратата на клиент). 
  • Цената на доставката е 7 (седем) лева за територията на цялата страна, за поръчки под 199 лв. За поръчки над 199 лв, доставката е безплатна. 
  • Поръчки, получени до 12:00 часа се изпращат чрез куриер на същия или до края на следващия работен ден до посочен от Вас адрес.
  • Учтиво Ви молим да въвеждате точен адрес за доставка (ако е до Вашата врата) или точен адрес на офис на Еконт. Тук можете да разгледате офисите на куриера: https://www.econt.com/find-office
  • При получаването на Вашата поръчка, ще получите и-мейл, който потвърждава, че поръчката Ви е обработена. Поръчки, изпратени след 14:00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. 

Доставка на стоки за София: от 1 до 3 работни дни от момента, в който получите имейл за потвърждение на поръчката.

Доставка на стоки за всички населени места в България: от 3 до 5 работни дни.

Взимане от място: взимането на поръчаната от Вас стока от склада ни, намиращ се в гр.София; ул.Висо №60 трябва да се осъществи в срок от 3 работни дни. В случай, че не можете да успеете в посочения срок, молим да ни уведомите своевременно, за да запазим стоката. Ако не сте ни уведомили, след изтичането на срока за взимане, поръчката Ви се анулира автоматично.

При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Ако не получите и-мейл за потвърждение на поръчката Ви, молим при първа възможност да се свържете с нас, тъй като причината би могла да бъде технически проблем.