Условия за доставка:

Всички доставки се изпълняват чрез куриерска фирма Еконт (в офис до поискване или до вратата на клиент). Цената на доставката е 7 (седем) лева за територията на цялата страна, независимо от обема и стойността на пратката. Поръчки, изпратени до 14:00 часа се изпращат чрез куриер на същия ден до посочен от Вас адрес.

!!! Поръчки за оградни системи POLARGOS са с различен срок за доставка - 10 работни дни. Цената за доставка остава непроменена!

При получаването на Вашата поръчка, ще получите и-мейл, който потвърждава, че поръчката Ви е обработена. Поръчки, изпратени след 14:00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. 

Доставка на стоки за София: от 1 до 3 работни дни.

Доставка на стоки за всички населени места в България: от 3 до 5 работни дни.

При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

ВАЖНО: Ако желаете да бъдете известени чрез SMS, когато пратката Ви пристигне в офис или бъде пренасочена поради липсва на човек на личен адрес, молим да го заявите допълнително като коментар към поръчката си.

Ако не получите и-мейл за потвърждение на поръчката Ви, молим при първа възможност да се свържете с нас, тъй като причината би могла да бъде технически проблем.