Категории
Производител: WEBER - САЩ
Модел WB 17631
Наличност: В наличност
89.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване

Релаксирайте, докато разпалвате барбекюто. Комплектът за бързо и лесно разпалване на въглища Weber® се състои от уред за бързо разпалване, пакет брикети Weber® 2 kg и кубчета за запалване Weber®. Това е всичко, от което се нуждаете, за да запалите барбекюто. Напълнете уреда с дървени въглища или брикети и скоро ще чуете хипнотизиращото пукане, което означава, че страхотното ястие ще е готово само след няколко минути.

Комплектът предоставя най-удобния и чист начин за разпалване на дървени въглища или брикети за Вашето барбекю. Не се налага използването на течност за запалване, която придава лош вкус на храната. Комлектът съдържа:


  • Уред за бързо и лесно разпалване на въглища.
  • Размер: 31.75 х 20.57 х 32.26 cm.
  • Материал: стомана с алуминиево покритие – осигурява равномерното запалване на въглищата/брикетите в уреда.
  • Осигурява достатъчно количество въглища за барбекю с диаметър 47 cm или 57 cm.
  • Дизайн с две дръжки - използвайте дръжките, за да изсипете нагорещените въглища в барбекюто. 


Брикети Weber®, пакет 2 kg - oсигуряват бързо и лесно разпалване, горят силно и дълго. Те са 100% натурални, без добавени химикали, за да усещате истинския вкус на храната. Произведени са от отпадъчна дървесина.

Кубчета за запалване Weber®  - 3 броя. Разпалват за секунди въглищата/брикетите дори при влажно или ветровито време. Те не са токсични, нямат миризма и не придават лош вкус на храната.


Начин на употреба: 

1. Напълнете уреда с брикети (включени в комплекта). 

2. Запалете специалните кубчета за запалване WEBER®. 

3. Поставете уреда върху пламъка и изчакайте няколко минути.

4. С помощта на двете удобни дръжки, изсипете брикетите директно върху решетката за въглища или използвайте двете кошници за въглища WEBER® за директно/индиректно готвене. Използвайте ръкавици.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!