Категории
Производител: WEBER - САЩ
Модел WB 60004
Наличност: В наличност
4,193.00лв. 4,659.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване
Барбекюто на въглища Ranch Kettle Weber® 94 cm не е обикновено. Огромният му капацитет задава тон на партито, което продължава до следващия ден. Подходящо е за употреба от кетъринг компании, професионални готвачи и заведения за бързо хранене. Това е перфектното барбекю за фестивали, фирмени събития и големи партита на открито.
Площта за готвене е 6936 cm², а скарата от неръждаема стомана е снабдена с панти за лесно добавяне на дървени въглища. Готови сте да печете барбекю и да нахраните цяла тълпа от хора.

Барбекюто на въглища Ranch Kettle Weber® 94 cm е произведено от стомана. На него се пече по класическa Weber® технология - с капак поставен върху скарата. Когато капакът е затворен по време на готвене, скарата е по-гореща, сочността на продуктите се запазва и вкусът на опушено е по-наситен. Капакът и купата са емайлирани с порцелан, което е сигурна защита за метала. Барбекюто не ръждясва и не се бели. Скарата от висококачествена неръждаема стомана е снабдена с панти, които позволяват прибавянето на дървени въглища по време на гриловането. Прибавянето на въглища удължава процеса на готвене, колкото Ви е необходимо, без да се налага да премествате нагорещената скара. 

Барбекюто е модерната версия на първото барбекю с капак, изобретено от Стефан Вебер през 1952 година. Барбекюто е изключително здраво и лесно за почистване. Има голяма 94 cm скара за готвене и се справя перфектно, когато искате да посрещнете неограничен брой гости. Материалът и покритието му издържат на високата температура - барбекюто не се деформира и не се драска. Произведено е така, че да Ви служи дълги години. 

  • Купа и капак от стомана, емайлирана с порцелан – гарантира равномерното изпичане
  • 10 години гаранция на купата и капака срещу ръжда
  • Скара за готвене Ø94 cm с панти – тройно никелирана
  • Площ за готвене - 6936 cm²
  • Подвижен стоманен контейнер за пепел, емайлиран с порцелан - с голяма вместимост
  • Алуминиев регулатор за въздух, устойчив на ръжда
  • 2 удобни дръжки усилени с фибростъкло и термозащитно покритие
  • Дръжка на капака с протектор срещу нагряване
  • Две издръжливи на удар и устойчиви на климатични условия колела за лесно преместване
  • Две заключващи се колела - за повече стабилност
  • Решетка за дървени въглища, изработена от стомана за интензивно натоварване

  Всяко барбекю на Weber® пристига при Вас в комплект с инструкции за монтаж и безопасност, стъпки на запалване, подробно ръководство за готвене на различни видове продукти (месо, морски дарове и зеленчуци) и различни методи на печене.


  ВАЖНО! Може да регистрирате Вашето WEBER® барбекю и онлайн на bbqzona.bg. Регистрацията дава лесен достъп до ръководства на потребителя, монтажни схеми, гаранционно обслужване и поръчка на резервни части.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Тагове: bbq, weber, на въглища
  Свързани продукти