Категории
Производител: FISKARS - Финландия
Модел FS 1003459
Наличност: В наличност
62.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване

Градинската вила за сено Solid, произведена от Фискарс, е инструмент, който е предназначен за събиране на сено, слама и други материали от градината или фермата. Това е удобен и ефективен начин да се поддържа чистотата и реда в градината или фермата.

Градинската вила е изработена от висококачествени материали, които я правят изключително здрава и устойчива на износване и корозия. Размерите на вилата са подходящи за събиране на големи количества сено или други материали, като в същото време тя е лесна и удобна за ползване и маневриране в труднодостъпни места.

Градинската вила за сено Solid на Фискарс е снабдена с много здрави и остри зъби, които лесно проникват в сено и други материали. Тези зъби са разположени на определени разстояния един от друг, за да се гарантира ефективното събиране на материалите.

В допълнение, градинската вила за сено Solid на Фискарс е проектирана с удобна дръжка, която осигурява добро сцепление и комфорт при употреба. Това позволява на потребителя да работи продуктивно и да постигне отлични резултати.

В заключение, Градинската вила за сено Solid на Фискарс е инструмент, който може да бъде от голяма полза за всеки, който желае да поддържа своята градина или ферма в чистота и ред. Това е устойчив, здрав и ефективен начин да се събират и пренасят големи количества сено и други материали, без усилия и с минимален риск от нараняване.

За запалените градинари, торенето е едновременно задължение и радост за богатата почва, което води до растежа на зеленчуци в градината.

Поддържането на добра почва изисква добра вила, а именно Fiskars Вила Solid е идеална за обръщане и разстилане на насипен материал и аериране на на почвата.

  • Най-доброто средство за повдигане, обръщане и разпръсване на насипни материали като трева, сено, плевели, листа и други градински отпадъци
  • Тегло: 1270 mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Тагове: вила, сено, fiskars, solid