Категории
Производител: FISKARS - Финландия
Модел FS 1003687
Наличност: В наличност
126.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване

Вилата за компостиране Xact е инструмент, който е специално проектиран за бързо и ефективно изместване и разбиване на компостни купове. Тя е идеална за домашни и професионални градини, където компостирането на органични отпадъци е важен процес за подхранване на растенията и опазване на околната среда.

Вилата за компостиране Xact е изработена от здрава и издръжлива стомана, която я прави устойчива на корозия и износване. Тя е снабдена с остри зъби, които са разположени на определени разстояния един от друг, за да могат да проникнат лесно в компостните купове и да ги разбият на по-малки части. Това ускорява процеса на компостиране, като позволява на кислорода и другите необходими елементи да проникнат във вътрешността на купа, за да се разградят органичните материали.

Вилата за компостиране Xact е снабдена с удобна и ергономична дръжка, която осигурява добро сцепление и комфорт при употреба. Това позволява на потребителя да работи по-дълго време без да се уморява, като в същото време предпазва ръцете и китките му от претоварване.

Освен това, вилата за компостиране Xact е лека и лесна за управление, като предлага добра маневреност и контрол върху процеса на компостиране. Това прави я прави изключително полезен инструмент за всеки, който се занимава с компостиране и желае да ускори процеса на разграждане на органичните материали.


  • Широко разположени здрави стоманени зъбци, които са идеални за повдигане, обръщане и разпръскване на насипни материали като трева, сено, плевели, листа, компост и други градински отпадъци.
  • Ъгълът на олекотения композитен и стоманен вал е ергономично наклонен, за да се избегне напрежението в гърба, докато подобрената му SoftGrip Push-Pull дръжка осигурява контрол и комфорт при компостиране.
  • Дължина: 120 см
  • Тегло: 1.565 кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!