Категории
Производител: FISKARS - Финландия
Модел FS 1066413
Наличност: В наличност
215.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване

Комплектът Fiskars Norr се състои от 4 премиум ножа - нож на готвача, азиатски нож, нож за домати и нож за белене. Серията ножове Fiskars Norr съчетава непреходен скандинавски дизайн с издръжливи и качествени материали.

  • Всеки нож е изработен от едно парче стомана (full tang) и не е отслабен при дръжката - изключителна здравина.
  • Острие от висококачествена неръждаема немска стомана с твърдост HRC 54.
  • Дръжка от норвежко кебоново дърво - произведено от отговорно управлявани кленови гори с FSC® сертификат.
  • Серията Norr е проектирана от дизайнера Jacob Leth-Espensen.

Нож на готвача Norr - Мултифункционалният нож на готвача е най-важният във всяка кухня. Той предлага широко и добре заточено триъгълно острие и може да се използва за нарязване, кълцане и надробяване на различни видове храна и меса с всякакви размери. Триъгълната форма позволява ножът да се плъзга нагоре и надолу по дъската при рязане на ситно. Използваме го за разполовяването на диня, пъпеш или тиква.

Универсален нож с масивно острие, предназначен за удобно нарязване на месо и зеленчуци

Дължина на острието: 20 cm

Азиатски нож Norr - Азиатският нож Norr е вдъхновен от традиционния японски нож за зеленчуци сантоку. Ножът е с общо предназначение и има широко оформено, издръжливо острие от неръждаема стомана, идеално за приготвяне на месо, риба и зеленчуци. Заради специфичната си форма и правият ръб острието се използва на 100% по време на употреба. Ножът е със среден размер и е удобен за мъжка и за женска ръка.

Нож в японски стил с широко острие за лесно приготвяне на месо, риба и зеленчуци

Дължина на острието: 15.9 cm

Нож за домати Norr - Ножът за домати е с назъбено острие и нарязва чисто деликатни зеленчуци и плодове без да ги смачква и без да разкъсва обелката им – домати, ягоди и други. С този нож можете да се погрижите за цялата закуска, да нарежете зеленчуците, да сладкишите и дори да ги намажете с него

Удобен нож за нарязване на домати или по-малки сладкиши

Подходящ и като нож за пържоли

Дължина на острието: 11.8 cm

Нож за белене Norr - Ножът за белене е с право, тънко острие и остър връх. Той е многофункционален помощник в кухнята и се използва за белене на плодове и зеленчуци, и за различни малки, но сложни задачи, като почистване на скариди, премахване на семките на люти чушки и други продукти, които не се слагат на дъската за рязане.

Малък нож, идеален за белене на плодове и зеленчуци

Дължина на острието: 7 cm

  • Разработен в Норвегия, Kebony е екологично чист, патентован процес, който подобрява свойствата на иглолистната дървесина с течност на биологична основа. Процесът трайно модифицира структурата, придавайки на обработеното дърво първокласни характеристики на твърда дървесина и наситен кафяв цвят. Кебоновото дърво е с 40% по-голяма твърдост от тиковото дърво.
  • Ножовете Norr на Fiskars могат да се мият в съдомиялна машина. Въпреки това, за да се поддържа по-дълъг срок на годност на острието, се препоръчва миене на ръка. След измиване ножовете трябва да се изплакнат и изсушат веднага. Не оставяйте ножовете да се накиснат или остатъците от храна да изсъхнат по тях, тъй като съдържащите се в тях киселини могат да повредят ножа при продължително действие.
  • Продуктите на Fiskars са функционални, лесни за използване, дълготрайни и образуват визуално съвместима колекция, която създава хармония в кухнята. Основана през 1649 г., Fiskars разчита на повече от 350 години опит и техническо ноу-хау в областта на металите и потребителските стоки. Чрез постоянни иновации и ангажираност към качеството, Fiskars се превърна във водеща компания за потребителски стоки с емблематични продукти и световно признати марки.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!