Категории
Производител: FISKARS - Финландия
Модел FS 1028542
Наличност: Изчерпан
45.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване
    Заострената лопата LevelSpade на Fiskars е висококачествена градинска инструмент, проектирана за различни задачи в градината и на открито.
Лопатата има здрава и издръжлива конструкция, която я прави подходяща за използване в различни условия. Оборудвана с остър и здрав върхов участък, който позволява лесно и ефективно проникване в почвата. Това прави инструмента идеален за  копаене на ями, садене на растения и други задачи, свързани с градинарството.
Лопатата е изработена от висококачествена стомана, която осигурява здравина и издръжливост. Това позволява на инструмента да издържа на интензивна употреба и да се справя с тежки материали. LevelSpade разполага с удобна и ергономична дръжка, която осигурява комфорт при работа и намалява умората на ръцете. Дръжката също така предлага добро сцепление и контрол върху инструмента, като подобрява маневреността и точността при използване.
Заострената лопата LevelSpade на Fiskars е надежден и издръжлив инструмент, който ще ви помогне в градината и на открито. Със своята функционалност, здравина и удобство при работа, тази лопата е идеалният избор за градинарите и професионалистите, които търсят надежден и качествен инструмент.

Лопата за общо предназначение с остър и заточен режещ ръб
Направена от здрава стомана
Ширина: 180 mm 
Дължина: 1180 mm 
Тегло: 1 810 g

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!