Категории
Производител: FISKARS - Финландия
Модел FS 1015645
Наличност: В наличност
59.99лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване

Греблото за листа Solid XL е инструмент, който е специално проектиран за бързо и ефективно почистване на големи повърхности от изпадащи листа и други дребни материали. То е идеално за градини, паркове, дворове и други обществени места, където изпадащите листа могат да станат пречка за обичайните дейности.

Греблото за листа Solid XL е изработено от здрава и издръжлива пластмаса, която го прави лек и лесен за управление. Той е снабден с широко гребло, което може да събере големи количества листа и други дребни материали с един мах. Това ускорява процеса на почистване и позволява на потребителя да постигне по-голяма продуктивност за кратко време.

Греблото за листа Solid XL е също така снабдено с удобна и ергономична дръжка, която предлага удобен захват и комфорт при работа. Това позволява на потребителя да работи по-дълго време без да се уморява, като в същото време предпазва ръцете и китките му от претоварване.

Освен това, греблото за листа Solid XL е снабдено със специална система за събиране на листа, която ги събира в комуни на горната част на греблото. Това прави процеса на изхвърляне на листата много по-лесен и удобен, като предотвратява необходимостта от ръчно събиране на материалите след почистването.


  • За работа в големи тревни площи
  • Лек инструмент с алуминиева дръжка
  • Здрава пластмасова глава
  • Тегло: 800 g
  • Дължина: 1735 mm
  • Ширина: 650 mm
Инструменти
Материал: Метал + пластмаса
Тип продукт: Гребло

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!