Категории
Производител: FISKARS - Финландия
Модел FS 1003688
Наличност: В наличност
103.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване
    Лопата за изгребване Xact с размер L е висококачествен инструмент, предназначен за лесно и ефективно изгребване на различни материали. Тази лопата е създадена със специално внимание към детайлите и осигурява издръжливост и удобство при работа.
Острието на лопатата за изгребване Xact е изработено от здрава и устойчива стомана, която гарантира дълготрайност и надеждност. Формата на острието е оптимално проектирана за изгребване на материали като почва, пясък, камъни и други. Дръжката на лопатата за изгребване Xact е удобна и ергономична, предлагайки комфорт и стабилност по време на работа. Тя е създадена от издръжлив материал и осигурява добър захват и контрол върху инструмента. Формата на дръжката е проектирана така, че да минимизира напрежението в ръцете и ръката, осигурявайки по-голям комфорт и улеснение при продължителна употреба.
Лопатата за изгребване Xact с размер L е идеална за различни градински и строителни задачи. С нея можете бързо и лесно да изгребвате и премествате различни материали, както в градината, така и на строителния обект. Независимо дали трябва да изчистите градински пътеки, да премахнете сняг или да извършите строителни работи, лопатата за изгребване Xact ще ви помогне да изпълните задачите с лекота и ефективност. 

   
  • Лека лопата с красив дизайн и дълга дръжка.
  • Здрава и широка загребваща част.
  • Перфектна за преместване на насипни материали.
  • Гарантирани контрол и комфорт, благодарение на нейния ергономичен дизайн и D-образна Push-Pull дръжка със SoftGrip™ покритие.
  • Дължина: 130 см
  • Тегло: 1.945 кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!