Категории
Производител: FISKARS - Финландия
Модел FS 1020127
Наличност: В наличност
73.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване

Изкоренителят за плевели Light е иновативен инструмент, който позволява да се изкоренят плевелите и другите нежелани растения без употребата на химикали или други вредни вещества. 

Изкоренителят за плевели Light е изключително лек и лесен за употреба. Той е снабден с удобна и ергономична дръжка, която позволява на потребителя да работи с него по удобен и комфортен начин. Това го прави подходящ за употреба от хора с различни физически способности и възрасти.

Изкоренителят за плевели Light не използва инфрачервени лъчи, а по-скоро е снабден с уникална механична система за изкореняване на плевели. Този инструмент използва остриета с много зъбци, които могат да проникнат в земята и да изкоренят плевелите от корена им. Той работи много ефективно за премахване на плевели, като осигурява безопасно и екологично решение за почистване на градините и дворовете.

В заключение, изкоренителят за плевели Light е иновативен и ефективен инструмент, който може да се използва за бързо и лесно изкореняване на плевели и други нежелани растения. Той е лек, лесен за употреба и не изисква употребата на химикали или други вредни вещества, което го прави екологично и безопасно решение за почистване на градините и дворовете.


  • Дълбоко проникващите челюсти на изкоренителя захващат корените на плевелите от няколко страни едновременно
  • Използване на лостова система с опора – земната повърхност
  • Системата за екстракция Ви помага да освободите плевела от челюстите, след неговото изтръгване от земята
  • Премахва плевелите механично, без употреба на токсични химикали
  • Удобна работа, без копаене
  • Тегло: 900 g
  • Дължина: 900 mm
Инструменти
Материал: Метал + пластмаса
Тип продукт: Изкоренител

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!