Категории
Производител: FISKARS - Финландия
Модел FS 112170/1000581
Наличност: В наличност
72.00лв.

Количество:

Icon Изпрати запитване

    Fiskars PowerGear™ Anvil Lopper (S) L31 ножица за рязане е с удобен размер и достатъчна сила за голяма част от дейностите по подкастряне на дърветата. Подходящ инструмент за рязане на твърда и суха дървесина, Дръжките са изработени от FiberComp, леки и здрави, с покритие SoftGrip за повече комфорт. Както при другите ножици от серията PowerGear™, патентованият механизъм PowerGear™ прави рязането 3 пъти по-лесно в сравнение със стандартните механизми, което е голямо предимство. Горното острие е изработено от висококачествена закалена въглеродна стомана, което гарантира, че ще останат заточени дълго време. Горното острие е допълнително подобрено с незалепващо PTFE покритие за намаляване на триенето и улесняване на рязането и почистването. 


    • Дръжки, направени от FiberComp™, което ги прави изключително леки и здрави
    • Патентованият механизъм PowerGear™ прави рязането 3 пъти по лесно в сравнение със стандартните механизми
    • Горното острие, направено от закалена, устойчива на корозия хром, молибден, ванадиева стомана (CrMoV, HRC 60), гарантира, че ще останат остри по-дълго.
    • Незалепващото PTFE (подобно на тефлоново) покритие на горното острие намалява триенето и прави рязането и почистването по-лесно
    • Пресрещащото острие от FiberComp™ осигурява стабилно рязане на твърдо, сухо дърво
    • Рязане до Ф35mm
        
    Инструменти
    Материал: Метал + пластмаса
    Тип продукт: Ножица

    Напишете отзив

    Бележка: HTML не е преведен!